Logo_Wieler_Centrum_Brabant_diap

Drunen

Alcoalaan 2H
5151 RW Drunen

pro4mance-bikefitting
Logo_P4M_FC_RGB

Locaties: Roosendaal | Eindhoven | Drunen

Jouw fiets, perfect afgesteld, op jouw lichaam en fietsdoelen.

Bikefitting bij Pro4mance zorgt voor de perfecte afstelling van je fiets op jouw lichaam en je fietsdoelen. Of je een blessure hebt, competitief fietst of een aankoopadvies voor je nieuwe fiets wilt. Pro4mance combineert een wetenschappelijke fietsmeting met deskundige oefentherapie Cesar en bewegingsfysiologie. Met meer dan 15 jaar fietservaring, op zowel recreatief als op wedstrijdniveau, ben je op het juiste adres voor jouw bikefitting. Uiteraard wordt er ook naar jouw voorkeur geluisterd. Deze wordt in combinatie met de expertise van Pro4mance meegenomen in de afstelling van je fiets.

Met welke bikefitting kunnen we jouw helpen om je naar je doel(en) te brengen?

Behaal maximaal rendement, fiets comfortabel en zonder blessures met bikefitting bij Pro4mance.

Neem contact op met Pro4mance

  Velden met een * zijn verplicht

  logo-PF-SP-op-wit

  Locaties: Roosendaal | Eindhoven | Drunen

  De meeste fietsers besteden hun geld liever aan wielen dan aan zoiets saais en onzichtbaars als wielerzolen. Wist je dat wielerzolen niet alleen fysieke ongemakken voorkomen, maar zelfs je fietsprestaties kunnen bevorderen!

  Bij Profysic heben we al jarenlange ervaring in het begeleiden van wielersporters zo hebben we een sportspecifiek wieleronderzoek en wielerzolen ontwikkeld, welke bij de post-bachelor sportpodotherapie-opleiding van Fontys gedoceerd worden.

  Een sportpodotherapeut is de specialist in de klachten die door een niet goed functioneren van de voet door sportspecifieke bewegingen veroorzaakt kunnen worden. Bewegingen bij het sporten zijn anders dan bewegingen die gemaakt worden in het dagelijks leven. Dit ‘bewegen’ wordt ook wel ‘biomechanica’ genoemd, wat in wezen de toepassing is van mechanische principes op levende organismen. Als de biomechanica tijdens het sporten niet optimaal is kunnen er klachten ontstaan. Zo kan een naar binnen zakkende voet tijdens het fietsen leiden tot het naar binnen draaien van de knie en daarmee makkelijk een overbelasting in de knie veroorzaken.

  Neem contact op met Profysic

   Velden met een * zijn verplicht

   profisic-wielercentrum-brabant
   de-vitaliteits-praktijk-wielercentrum-brabant
   Logo-De-Vitaliteitspraktijk-JPEG

   Locaties: Roosendaal | Eindhoven | Drunen

   Meten is weten. Wij maken van data je nieuwe trainingspartner!

   Dankzij de komst van apps als Strava en Today’s Plan zijn alle wielrenners in staat om op een eenvoudige manier trainingsdata te verzamelen. Deze realtime feedback van frequentie, duur en intensiteit maken het voor iedereen mogelijk om te trainen als de profs, mits de belastbaarheid en trainingszones nauwkeurig in kaart zijn gebracht!

   Bij De Vitaliteitspraktijk zetten we ons in om deze sportwetenschappelijke aanpak voor iedereen beschikbaar te maken. Met behulp van onze metingen brengen we je belastbaarheid en trainingszones in kaart. Inspanningstesten om dit te meten zijn er in alle kleuren en maten, maar inspanningstesten met ademgasanalyse zijn de enige die het functioneren van zowel hart, spieren en longen tijdens inspanning kunnen meten. Dit heeft als voordeel dat we precies kunnen zien wat je prestatie beperkende factor is. Bij alle andere testen kun je hier alleen naar gissen, omdat het niet gemeten wordt. Deze analyse leidt vervolgens tot advies over jouw ideale trainingsverdeling en trainingszones. Waarna Patrick van Science2Move met je aan de slag gaat om deze data om te zetten in trainingsbegeleiding.

   Naast gestructureerd trainen moet je als wielrenner ook bezig zijn met gezonde voeding en voldoende slaap & ontspanning. Met behulp van onze ruststofwisseling- en stressmetingen in combinatie met onze ervaringen als leefstijlcoaches helpen we je hier graag mee verder.

   Neem contact op met De Vitaliteitspraktijk

    Velden met een * zijn verplicht

    Logo Groot Transparant PNG - Zwarte Letters

    Locaties: Roosendaal | Eindhoven | Drunen

    Optimale en persoonlijke trainingsbegeleiding voor wielrenners, gebaseerd op wetenschappelijke principes. Dat is het doel van Science2Move. Of je nu traint voor een serieuze race, toertocht, of gewoon om fit te blijven en omdat je plezier in het fietsen hebt, met Science2Move gaan we altijd voor het maximaal haalbare!

    Samen met jou kijken we naar je doelen, je huidige situatie en je mogelijkheden. Om je training zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op jouw niveau maken we gebruik van de inspanningstesten van De Vitaliteitspraktijk, waarbij we je met onze ervaring als bewegingswetenschappers, vitaliteitscoaches & inspanningsfysiologen als een ware prof zullen begeleiden.

    Jij staat zelf centraal op weg naar jouw topprestatie. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij jouw wensen, biedt Science2Move verschillende coaching-pakketten. Staat het ideale pakket voor jou er niet tussen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

    Neem contact op met Science2Move

     Velden met een * zijn verplicht

     Science2Move-Wilercentrum-Barbant
     Menu